• Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0031621510589

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

coaching

 

online offline  opstellingen  e-coaching

Op deze pagina vind je informatie over onze manier van coachen. Als je met problemen of uitdagingen zit, dan wil je graag een duurzame oplossing. Onze coaching, zoals we deze los van de training '' keuzes in geluk '' aanbieden, is individueel en op maat. Coaching is voor jou, wanneer je niet lekker in je vel zit, niet weet welke keuze je moet maken en verduidelijking zoekt van de oorzaak van je problemen en/of uitdagingen.

Waarom coaching?

Coaching is voor iedereen die bereid is een stap te zetten in zijn of haar bewustwordingsproces. Vaak ontstaat de behoefte aan coaching, nadat je bij jezelf hebt ontdekt dat je met een ''probleem'' rondloopt. Het is niet altijd duidelijk wat precies je probleem is Ook DAN kan coaching handig en nodig zijn om dat probleem te achterhalen. Het kunnen '' grote '' problemen zijn, waarbij je echt niet meer weet hoe je verder moet... Maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan ook zijn dat je ergens in je leven vast loopt, of voelt dat er dingen zijn die niet kloppen. Je moet keuzes maken voor je toekomst en voor jezelf, maar je weet niet hoe je dat aanpakt...Ook dan kan onze coaching je helpen. Daarom zitten er video-calls in je training ''keuzes in geluk''.

Je problemen;

Soms is een probleem iets wat je mag aanvaarden, soms kun je het oplossen, soms is het goed om het van een andere kant te belichten, sommige problemen kun je laten verdwijnen maar het doel van coaching is altijd gericht op een '' oplossing'' vinden. Een oplossing gaat vaak over het maken van een keuze. En het maken van keuzes is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je niet weet welke keuze goed voor je is, of waar je een keuze op moet baseren.

 

Voor de oplossing dienen we op zoek te gaan naar de kern van de oorzaak van je probleem, de (keuze) stress, je burn-out of je depressie. Als je de oorzaak kunt herkennen en daarna ook kunt erkennen.. DAN pas ontstaat er ruimte voor verandering. Dit is waar onze coaching over gaat! Het hervinden van de verbinding met jezelf. Waarin het begint met een stukje bewustwording, wat je uiteindelijk een betere en fijnere verbinding met jezelf zal gaan opleveren.

Duurzame oplossing

Wat precies je probleem is, je wilt daarbij een oplossing. Een oplossing die duurzaam is en niet alleen vandaag zorgt voor een gelukkige jij. Je wil een fundament creëren voor jezelf waardoor jij een basis hebt waar je op terug kunt pakken. Een basis die voor jou dient als een houvast in het maken van je keuzes. 

Ook als je al eens te maken hebt gehad met een Burn-out of een depressie. Dan weet je ook, dat de angst om terug te vallen in die put erg groot kan zijn. Als je eenmaal weet hoe vervelend het kan zijn om hiermee te  maken te krijgen, dan weet je één ding heel zeker, DIT wil ik nooit meer. Mede daarom is het belangrijk om het probleem, het ontstaan van je probleem aan te pakken tot in de kern. En terug te komen in de verbinding met jezelf.

ÉÉN OP ÉÉN

In ons één op één aanbod geven we je de mogelijkheid om snel, effectief en doeltreffend te werk te gaan.

Het is voor jou een hele fijne gelegenheid om ons te leren kennen! Soms heb je lastige stituaties in het leven waar je even niet uit komt;

 • Je twijfelt over het maken van een juiste ''werk'' keuze.

 • Je vraagt je af of je relatie nog wel goed bij je past

 • Je vraagt je af of emigreren voor jou een goede optie zou zijn

 • Je kinderen laten gedrag zien waar jij niet blij van wordt

 • Je vraagt je af of een een juiste partner nog wel op je pad gaat komen

 • Je voelt je moe, futloos, of hebt veel stress en je vraagt je af hoe je daar vanaf komt

 • Je vraagt je af wat jouw levensmissie is

 • Je vraagt je af wat je hier komt doen? ( op aarde )

 • Je twijfelt of je wel de juiste keuzes maakt

 • Je vraagt je af waarom je niet wordt begrepen

 • Je vraagt je af welke karmische lessen je met je mee draagt....

Dan is dit echt wat voor jou!! Maak kennis met ons, en ga ervaren dat wij snel puzzelstukjes voor je kunnen leggen, en dat wij in staat zijn om je snel, kort en bondig te voorzien van nieuwe inzichten waar jij zelf weer mee aan de slag kunt! 

Je hebt de volgende opties;

Familie opstellingen

Meer lezen over familie opstellingen

Skype of zoom

Eén skype of zoom gesprek waarin jij snel antwoorden en adviezen ontvangt op jouw vragen. 

E-mail

Stuur ons een mail, met je vragen, uitdagingen of problemen waar je op dit moment tegenaan loopt.

Je krijgt binnen 48 uur krijg je een uitgebreide reactie waar JIJ mee verder kunt.

 

Coaching bij een burn-out, stress of depressie?

In het geval van een burn-out, stress of depressie zullen we de focus gaan leggen op een methode die zich al bij vele mensen bewezen heeft. Een methode die levens-veranderend is, druk van je schouders haalt en eenvoudig te begrijpen is. De vorm bepalen we samen aan de hand van jouw wensen en behoefte. Zo kun je misschien al genoeg hebben aan een SNEL, duidelijk en uitgebreid antwoord op een vraag waar je zelf niet mee vooruit kunt op dit moment. 

Methodiek SHIFT is erg effectief bij een burn-out, een depressie of het hebben van veel stress. Lees verder over de methodiek SHIFT en wat deze voor JOUW kan betekenen.

We gaan graag met je op een fundamentele manier aan de slag;

Onze methodiek; 

De methode die wij toepassen heet SHIFT en is gericht op permanente veranderingen. Zowel bij een burn-out, stress, ziekte of depressie is de angst voor herhaling vaak groot. Deze angst is - met een eerder gekozen behandeling die niet tot de kern kwam -  ook erg reëel. Buiten de effectiviteit bij een van bovenstaande problemen, is het ook een zeer effectieve manier om te ontdekken wat je wil. Wat je wil in het leven, wat je zoekt in een relatie, wat voor werk je zou willen doen. Het biedt je een kortere weg naar antwoorden.

 

 • Met een bewezen methodiek SHIFT

 • Met ervaren coaches

 • In de natuur op het mooie eiland Tenerife, of digitaal

 • In alle rust, stilte en ruimte

 • Individueel

 • Met opstellingen  (energieopstellingen en familieopstellingen)

'' Draai om, sla rechtsaf en laat levensvreugde weer toe in je leven. Geef jezelf de ruimte voor een keerpunt in je leven. Laat je Burn-out, Depressie of Stress je niet nog zieker maken!''

'' Wij vergelijken het aanpakken van je probleem met het verwijderen van onkruid. Als je de wortel er niet mee uittrekt, groeit het onkruid weer aan. Als je de kern, de oorzaak van je probleem, niet te pakken hebt is de kans groot dat je problemen terug komen.''

Het begint altijd met een stukje bewustwording. Wil je weten hoe jij jezelf bewust wordt? En daarmee ook de eerste stappen kunt gaan zetten? Lees dan