• Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0034689622767

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

FEEL FREE - FREE CANARI
00:00 / 00:00

 VERBLIJVEN         Retraite            Coaching

''Vertel het me, en ik zal het vergeten.

Laat het me zien en ik zal het onthouden.

Laat het me ERVAREN en ik zal het

me eigen maken''

Maar dat ervaren, hoe gaat dat nu in de praktijk? Dát hebben we aan één van onze Retraite-gasten gevraagd;

         In het najaar van 2018 heb ik bij Free Canari een retraite gevolgd van 10 dagen. Naast een heerlijk verblijf in de Lotus Yurt en het heerlijke eten van Lindsay, met zinnige en fijne gesprekken samen aan tafel, heeft deze retraite mij heel veel gebracht.

Toen ik naar Tenerife ging, zat ik er flink doorheen. Mijn huisarts had mij zelfs het labeltje “burn out” aangemeten. Ik voelde me moe, zonder energie, niet begrepen en ook een beetje eenzaam in mijn leven. Door de coachgesprekken met Willian en de gesprekken tussendoor met Lindsay ben ik me bewust geworden van mijn patronen en overlevingsstrategieën. Zo ben ik gaan inzien hoezeer ik altijd mijn best deed om het vooral andere mensen naar de zin te maken of om ze te helpen. En als ik dan een keer ondersteuning of hulp nodig had, volgde heel vaak teleurstelling.

 

Ik ben me bewust geworden waarom ik deze patronen en overlevingsstrategieën in mijn leven toepas(te). Ik ben gaan inzien dat het helemaal oké is om de ander zijn of haar eigen pad te laten volgen en de eigen lessen te laten leren zonder de “redder in nood” te hoeven spelen. Ik ben gaan inzien dat ik hoopte dat het me waardering en erkenning zou gaan opleveren en dat het uiteindelijk bijna altijd uitdraaide op teleurstelling van mijn kant. Ik heb geleerd om de ander de ander te laten, om vaker “nee” te zeggen, om mijn grenzen aan te geven en te benoemen wat MIJN behoeften nou eigenlijk zijn. Het proces gaat met vallen en opstaan maar de methode die ik heb geleerd om naar mijn gedrag te kijken, om me te beseffen wat ik daar eigenlijk voor terugverwacht en dat het heel vaak uitdraaide op teleurstellingen.. heeft mijn ogen geopend.

 

Stapje voor stapje leer ik nu meer aan mezelf te denken en minder afhankelijk te zijn van de goedkeuring van anderen en meer waardering te hebben voor mezelf. En dat alles in nog geen 10 dagen op de berg bij Willian en Lindsay!

 

Oh.....en wat betreft het stukje eenzaamheid.. inmiddels heb ik een geweldige lieve vent getroffen waar ik helemaal happy mee ben! 

 

De Relaxperience retraite van Free Canari beveel ik dan ook van harte aan en heeft mij daadwerkelijk, snel, concreet en praktisch geholpen om mijn leventje weer optimistisch tegemoet te treden. Stapje voor stapje.''

HvdH te Nistelrode

Een magische plek die ver weg is van jouw ''normale leven'', met ongeëvenaarde ruimte en een overvloed aan positieve energie, natuurschoon, rust en zonnestralen. 

 

 

 

 

 

 

 

Free Canari is voor iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring. Met de volgende garantie voor deelnemers aan de'' RELAXPERIENCE'' : 
 

Terug naar huis gaan met levens-veranderende inzichten.

De reden van je komst kan met van alles en nog wat te maken hebben... Of het nu in de relationele- of gezinssfeer ligt, of werk- of familie ''obstakels'' betreft. Of je nu op het randje van een burn-out balanceert, een depressie hebt, of veel stress ervaart en al veel te veel van jezelf gegeven hebt, of je bent nog zoekende in wat je nodig hebt.......

Het enige dat absoluut nodig is, is dat jij bereidheid voelt bij jezelf. De bereidheid om te gaan onderzoeken wat jouw huidige omstandigheden je willen vertellen. 

Bij ons kun je terecht voor een stukje wijsheid, bezinning, coaching en ervaring. In onze Blogs, Video's en Podcasts delen we hier wat over met je! De meest recente vind je hieronder