• Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0034689622767

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

Din is a popular choice on business and tech sites. It’s also a good font for creating page titles with impact.

ALL CAPS TITLE

Intuïtieve Identiteit Coaching

Wie ben ik en wat wil ik nou eigenlijk in het leven? Ik voel me onbegrepen, al heel lang. Ik voel met niet echt thuis in deze wereld, in deze maatschappij, in de omgeving waarin ik ben opgegroeid of leef. Ik heb het idee dat ik er niet echt bij hoor of pas binnen het plaatje dat mensen van mij verwachten dat ik ben.

Intuïtieve Relatie Coaching

Jullie relatie verloopt momenteel wat stroef. Desondanks wil je er samen zeker nog voor gaan en zoek je handvaten om jullie relatie weer een nieuwe impuls te geven. We kunnen je het inzicht geven waarom jullie bij elkaar zijn gekomen, waarin jullie elkaar spiegelen en confronteren. En dus op welk vlak de uitdagingen liggen waar jullie aan kunnen gaan werken zodat deze spiegel niet hoeft te leiden tot breuk.

Intuïtieve Zingeving Coaching

Je leven is een sleur. Je gaat braaf elke dag naar je werk en je draait braaf rond in het routineuze cirkeltje van alledag. Dit geeft je een bepaalde mate van zekerheid in het leven en dat voelt veilig. Desondanks ben je er jezelf bewust van dat het je niet echt gelukkig maakt. Maar wat dan en hoe dan? Je kunt toch niet zomaar alles opgeven of stoppen en al je verantwoordelijkheden overboord gooien?

Intuïtieve (Samengesteld) Gezin Coaching

Binnen je gezin loop je diverse uitdagingen aan. De communicatie met je partner, je kinderen of je, zoals dat heeft, pluskinderen vanuit eerdere relaties. Vanuit eigen ervaring weten wij dat deze uitdagingen en spanningen zeer hoog kunnen oplopen en zelf kunnen leiden tot een breuk van je relatie.

Intuïtieve Communicatie Coaching

Communicatie is een last ‘ding’ voor je. Regelmatig vind je het lastig om jezelf goed en krachtig uit te drukken, je niet onder te laten sneeuwen door anderen of uit te komen voor jouw gevoelens en behoeften. Communicatie draait in jouw ervaring vaker uit op strijd dan dat het leidt tot een constructief gesprek.

Intuïtieve partner keuze Coaching

Keer op keer kies je voor een partner die, vroeg of laat, niet de juiste partner voor jou blijkt te zijn. In eerste instantie voel je jezelf fijn, veilig en vertrouwd bij deze persoon en desondanks verloopt de relatie daarna stroef, blijkt je partner toch anders te zijn of breekt één van jullie twee de relatie op om te kiezen voor een andere relatie die minder intens lijkt te zijn.

Universele Energie behandelingen richten zich op één of meerdere chakra energie punten in je lichaam die om aandacht vragen.

Ondersteunend, en gegeven in de natuur. Dit in combinatie met een verblijf, en in combinatie met coaching. Universele energie doorgeven is voor ons een dagelijks- geintergreerde handeling, maar blijft iedere dag weer heel speciaal en helend.

UE behandelingen