• Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0034689622767

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

RETREATS

'' Relaxperience is ervaren, inzichten ontvangen, je kern (her)vinden, leven vanuit je essentie, leven in vertrouwen, een manier vinden om angsten aan te kijken en rust vinden.

Niet voor even, maar voor de rest van je leven. 

Zonder trucjes, zonder eindeloos mediteren en zonder kadertjes. Met aandacht, door je een voorbeeld te laten zien en ruimte te maken voor jouw manier van ZIJN. Omdat wij denken in (veel) mogelijkheden.  Van overleven, naar beleven, naar leven, naar opleven

Wil jij ook ervaren hoe het is om dichter bij jezelf te komen? Hoe het is om meer in contact te staan met je kern? Dat klinkt goed toch?! Relax... Een middagje aan het strand gaan liggen... een boekje lezen... mediteren... een yoga les...  Ook al heb je nooit iets (bewust) aan zelfontwikkeling, meditatie, yoga, mind-fulness of andere ontspanningstechnieken gedaan. Iedereen is in staat om dichterbij zijn of haar eigen kern te komen.

 

Tijdelijk dichterbij je kern komen is geen kunst. Het vasthouden en er genoeg aandacht aangeven, lijkt voor vele mensen steeds meer een moeilijke opgave. Vandaar ook de stijging in Burn-outs, het aantal scheidingen, (ongewild) eenzame mensen en mensen die obstakels ervaren in het verwezenlijken van hun kinderwens.

 

In het begin brengt werken aan ‘naar je kern gaan’ een tijdelijke staat van blijheid en ontspanning. Dit werkt al helend, genezend en is fijn.

'' Het is nog mooier en fijner als je altijd in staat bent in contact te staan met je kern zonder yoga of lange meditaties toch?! ''

‘’ Het lastige is dat je er wel aandacht aan moet schenken. Je bent niet zomaar in je kern. Het is een stappenplan. Laagje voor laagje. Je gaat dieper en dieper naar binnen. Maar als je het eenmaal doorgrond hebt voor jezelf gaat het steeds gemakkelijker en zul je het ene inzicht voor jezelf, na het andere mogen ontvangen.’’

 

De verbinding met jezelf, naar je kern, is een weg van buiten naar binnen ofwel van je hoofd naar je hart. Door aandacht te schenken aan je ziel, je gedachten en aan je lichaam kom je tot het punt waarin je het kunt " door-LEVEN'' De inzichten die je vanuit je kern hebt mogen ontvangen en de ruimte kunt geven om ze toe te passen in je leven.

Een zoektocht, verbinding maken met je eigen kern, is een weg waarbij je door de lagen van verandering en transformatie zal gaan

Elke dag is er een laag in je leven die belangrijk is, en die brengt naar een andere laag in je bewustzijn. Wat in die laag kan, mag en aan dient gepakt te worden zal stap voor stap zichtbaar worden.

 

Kies je hiervoor om dat niet te doen, dan heb je kans dat het zich opstapelt en zul je uiteindelijk het gevoel hebben dat alles tegelijkertijd komt. Dit kan zomaar een begin zijn van een Burn-out of van een probleem in verbinding met anderen (relatie).

 

Mogelijk herken je dit, en zit je nu thuis met een burn- out, met een relatie probleem, twijfel je aan het werk wat je doet, lukt het maar niet om de ware tegen te komen of om zwanger te raken.

Dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat wij een aanvulling zouden kunnen zijn in jouw proces. Ben je benieuwd naar de details, lees dan verder in onze voorwaarden.

INTAKE

Voordat we je definitief inschrijven voor de retraite, vindt er een intake-gesprek plaats via Skype (of een andere vorm van beeldbellen). Hierin kunnen we kennismaken en zien of er een klik is. Mocht deze klik niet aanwezig zijn of mocht een van de partijen twijfels hebben, dan gaan we niet met elkaar aan de slag. We gaan in dit gesprek ook nader in op de details van het programma.

 

Twijfel je nog of je bij ons een retraite wil volgen? Vraag dan een vrijblijvend Skype-gesprek aan via het contact formulier, of neem direct telefonisch contact met ons op.

 

Klik hier voor de prijzen en voorwaarden.

€300,-

10
days
AL VANAF
 

Prijs is per persoon, exclusief vlucht en verzekeringen. Een vlucht Eindhoven-Tenerife of Antwerpen-Tenerife al te boeken vanaf €17,- p.p. als je er vroeg bij bent.

 

 10 dagen niet genoeg? Boek een sabbatical, en geniet een maand (of langer) van al wat wij te bieden hebben, tegen een gereduceerde prijs.