• Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0034689622767

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

SABBATICAL

Ervaar
Onze kernwaarden rust, ruimte en vrijheid voor een langere tijd dan onze reguliere retraites. Bijvoorbeeld omdat je helemaal vastgelopen bent in je leven. Je zoekt even een landingsplek waar hulp binnen handbereik is, en waar je jezelf weer helemaal terug kunt vinden.

 

Net als bij Retreats is er hier geen vastgesteld programma, noch is er een thema voor je verblijf. Je kunt zelf kiezen hoe lang je blijft en wat je tijdens je verblijf wilt doen - wetende dat wij altijd in de buurt zijn voor hulp en advies. Dit om jou, en jij jezelf, alle ruimte en tijd te gunnen om levens-veranderende beslissingen te nemen, of om op adem te komen van een heftige periode. Wil je gewoon even weg, weg uit de dagelijkse sleur?!

Dat kan natuurlijk ook! Je bent van harte welkom.

 

PRIJZEN EN EXTRA’S

De Sabbatical kan al geboekt worden vanaf 500 euro per maand, op basis van een kamer met gedeelde gezamenlijke ruimtes in een van onze accommodaties. Voor een meerprijs kun je ook kiezen voor een privé-kamer. Je kunt zelf bepalen of je deel wenst te nemen aan de aangeboden maaltijden. 

 

Ook kunnen we in overleg coachingssessies inplannen, zowel individueel als in groepsverband - dit kan al vanaf 40 euro per sessie in een kleine groep. Mocht je eropuit willen trekken, Kun je al vanaf 10 euro per dag een auto huren. Deelname aan meditaties en stilte-wandelingen is eveneens mogelijk. 

 

Op deze manier kun je zelf je gehele sabbatical indelen en plannen.

 

Omdat Sabbatical maatwerk is, kunnen we je alleen een indicatie geven van de prijzen. Zie hiervoor de prijslijst. Voor een verblijf met maaltijden inbegrepen krijg je 25% korting bij het verblijf van een maand.  Bijvoorbeeld; (Stilte) verblijf  €400,- voor 10 dagen, = €1200,- voor 30 dagen met 25% korting is dat slechts €900,-

INTAKE

Voordat we je definitief inschrijven voor een programma, vindt er een intake-gesprek plaats via Skype (of een andere vorm van beeldbellen). Hierin kunnen we kennismaken en zien of er een klik is. Mocht deze klik niet aanwezig zijn of mocht een van de partijen twijfels hebben, dan gaan we niet met elkaar aan de slag. We gaan in dit gesprek ook nader in op de details van het programma.

 

Twijfel je nog of je bij ons een retraite wil volgen? Vraag dan een vrijblijvend Skype-gesprek aan via het contact formulier, of neem direct telefonisch contact met ons op.

€550,-

30
days

Vanaf

01/10/18-31/12/19
 

Prijs is per persoon, exclusief vlucht en verzekeringen.

Heb je een uitdaging, probleem, of dringend rust nodig, en twijfel je over wat goed voor je is? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een programma op maat.