• Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0034689622767

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

E-coaching

E-coaching met de E van Email, Expertise, Ervaring, Effectief, Efficiënt, Een-op-een, Eerlijk en Energiek.

Worstel niet langer met je vraagstukken en problemen. Willian enLindsay zijn gegarandeerd in staat om je een kortere weg door je doolhof van het leven te laten zien; aan jou de keuze of je deze weg inslaat. 


Snel, effectief, realistisch.

E (mail) coaching:  

Jij mailt ons zoveel als jij wilt met je vragen, uitdagingen, problemen. Wij geven je uitgebreid een inhoudelijke schriftelijke reactie, doelgericht op een oplossing die past bij jou. 
Jij kiest zelf het moment van mailen. Jij kiest zelf de plek van waar je mailt: vanaf je werk, vanuit thuis of onderweg.

Dit biedt je een groot voordeel ten opzichte van reguliere coaching in sessies bij een coach of therapeut:

 • Je hoeft de deur niet uit

 • Jij bepaalt het moment

 • Je hoeft geen afspraken te maken

 • Je krijgt snel en uitgebreid een reactie

 • Je hebt de mogelijkheid om de e-mail nog eens rustig na lezen en je "E-dagboek" nog eens goed te laten bezinken

 • Je hebt lagere kosten ( bijdrage per maand ) dan losse sessies bij een coach of therapeut.

 

 

E-coaching biedt je dus de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en vanuit je luie stoel met ons aan de slag te gaan met jouw uitdagingen. Deze uitdagingen kunnen liggen op allerlei levensgebieden. Expertise en (levens) ervaring hebben wij met name op het gebied van:

Werk en inkomen

Je geld verdienen met datgene dat jou weer passie en enthousiasme brengt in je leven. Het is wel degelijk mogelijk. Velen worstelen momenteel met de vraag hoe ze hun leven weer leuk kunnen maken en daarmee toch een inkomen kunnen verdienen. Wij hebben persoonlijk hier stappen in gezet en delen graag onze kennis en ervaring met je om ook de stappen te kunnen zetten die jou dichter bij je gewenste situatie kunnen brengen.

Relaties 

Het ontmoeten van de juiste partner is niet altijd eenvoudig. Dat wat in eerste instantie veelbelovend lijkt te zijn, blijkt in tweede instantie een teleurstelling en, als je goed kijkt, een herhaling van voorgaande relaties. Dit patroon zou je graag willen doorbreken. Samen kijken we naar dit patroon en vinden uit hoe, wanneer en waarom dit is ontstaan. Dit herkennen van het patroon is nodig om te gaan erkennen dat de keuzes die je maakt, vanuit dit patroon, jou niet gelukkig maken in relaties. Hierna ben je jezelf vele malen bewuster van je keuzes en ben je in staat om andere keuzes te maken die je wél gelukkig maken.

Gezin en samengestelde gezinnen

Het hebben van een gezamenlijk huishouden, met eigen kinderen of kinderen van jou of je partner uit een vorige relatie, is niet altijd eenvoudig. Kinderen reageren niet altijd zoals je graag zou willen. Hetzelfde geldt misschien ook voor je partner of voor jou zelf. Om nog maar niet te spreken van de eventuele invloeden van ex-partners of familieleden op jouw gezinsleven. Spanningen kunnen dan ook hoog oplopen en niet elke relatie is daar tegen bestand. Samen kijken we naar jouw situatie en jouw vragen in deze en stap voor stap komen we dichter tot een oplossing.

 

Zingeving

Wie ben ik nou eigenlijk en wat wil ik nou eigenlijk met mijn leven? Voel je jezelf niet zo heel erg goed thuis in deze wereld? Heb je het idee dat je omgeving jou niet begrijpt en jij de wereld om je heen eigenlijk ook niet zo goed begrijpt? Heb je af en toe het idee dat je jezelf niet helemaal thuis voelt in deze wereld en de verbinding mist met gelijkgestemden? Herkenbaar! Graag gaan we hier met je over in “gesprek” en delen we met je onze eigen ervaringen, inzichten en wijsheden in deze.

 

Hoe werkt E-coaching?

 • Jij meld je aan

 • Jij kiest voor één gesprek of een pakket

 • Kies je voor het jaarprogramma? Dan zit hier E-coaching onbeperkt inbegrepen.

 • Eén mail, om te checken of er een klik is is gratis! * 

 

Eén E-mail bedraagt €35,- Besluit je daarna een pakket te nemen? Dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het gekozen pakket.