• Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0034689622767

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

Lees meer over het coaching aanbod

Intuïtieve Coaching is coaching waarbij veel aandacht wordt besteed aan wat de coach intuïtief bij jou of jullie aanvoelt. Soms zal dat herkenbaar zijn voor je en soms ook niet.
Bij deze vorm van coaching passen wij een mix toe van diverse methodieken die variëren van mentale coaching tot meditatie en stilte wandelingen in de natuur.


Wij houden ervan om met beide benen op de grond te staan met alle aandacht voor jouw realiteit van alledag in combinatie met aandacht voor jouw ‘ongrijpbare deel’; jouw voelen, jouw aanvoelen, het deel van jou dat zich ( misschien minimaal ) verbonden heeft met datgene dat zich niet altijd rationeel laat verklaren.


Wij werken met gesprekken, oefeningen, meditaties, familie- en energie opstellingen, Voice Dialogue van Hal en Idra Stone, Emotional Freedom Technieken (EFT), Walkie Talkies ( natuur wandelingen ), Geweldloze Communicatie van Rosenberg, Luisteren naar Kinderen van Gordon, The Work van Byron Katie, Innerlijk Kind werk ( ook als je al volwassen bent ) en zo nog veel meer. We passen toe wat ons goed lijkt op het moment dat we met jou / jullie aan de slag gaan. Dit maakt onze aanpak altijd zeer persoonlijk en geen riedeltje dat we voor iedereen afdraaien. Ieder mens en elke situatie is uniek en verdient om persoonlijke, individuele en liefdevolle aandacht. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor.
 

Wij garanderen je dat je tijdens je verblijf bij ons nieuwe en hele bijzondere inzichten zult gaan ontvangen. Wij garanderen je dat deze inzichten levens veranderend kunnen gaan zijn voor jou als je bereid bent om daar zelf ook veel tijd, aandacht en liefde ( voor jezelf ) in te steken. Een week of langer bij ons zal je geen pasklare oplossing bieden voor je uitdagingen. Dat kan ook niet in onze beleving omdat zelfontwikkeling een continu proces is en blijft in je leven. Wij lopen een stuk mee op jouw pad en dan ga je verder met de inzichten die je tijdens onze ontmoeting mee hebt gekregen. Soms (vaak) zijn de uitkomsten van je nieuwe inzichten anders dan je van te voren had verwacht. Ook dat hoort bij jouw proces. Laat je verrassen en ontdek dat bewustwording een ontdekkingsreis is met een nieuwe uitkomst of uitzicht achter elke nieuwe deur die je opendoet of oude deur die je dicht trekt.

UE behandelingen

Universele Energie behandelingen richten zich op één of meerdere chakra energie punten in je lichaam die om aandacht vragen.

Ondersteunend, en gegeven in de natuur. Dit in combinatie met een verblijf, en in combinatie met coaching. Universele energie doorgeven is voor ons een dagelijks- geintergreerde handeling, maar blijft iedere dag weer heel speciaal en helend.

Bij de behandeling zal aandacht worden besteed aan jouw fysieke, mentale of gevoelsmatige uitdagingen en doelgericht zullen de daar bij behorende chakra’s 2 tot en met 7 d.m.v. lichte aanraking door de UE behandelaar worden voorzien van zuivere energie. Een verlichtend effect kan direct merkbaar zijn of geleidelijk aan ( na meerdere behandelingen ) gaan optreden.

 

Intuïtieve Relatie Coaching

Jullie relatie verloopt momenteel wat stroef. Desondanks wil je er samen zeker nog voor gaan en zoek je handvaten om jullie relatie weer een nieuwe impuls te geven. We kunnen je het inzicht geven waarom jullie bij elkaar zijn gekomen, waarin jullie elkaar spiegelen en confronteren. En dus op welk vlak de uitdagingen liggen waar jullie aan kunnen gaan werken zodat deze spiegel niet hoeft te leiden tot breuk. Scherven brengen dan misschien geluk.. tegelijkertijd is het altijd een hele klus om alle stukjes glas op te ruimen zonder jezelf flink te snijden. Wil je serieus samen verder en wil je serieus daar samen aan werken?
Bij Free Canari Coaching bieden we jullie de mogelijkheid om bij ons te verblijven in alle rust en op een schitterende plek op Tenerife en tegelijkertijd, samen met ons, te werken aan elkaar en aan jullie relatie. Lees meer over de inhoud.

 

Intuïtieve (Samengesteld) Gezin Coaching

Binnen je gezin loop je diverse uitdagingen aan. De communicatie met je partner, je kinderen of je, zoals dat heeft, pluskinderen vanuit eerdere relaties. Vanuit eigen ervaring weten wij dat deze uitdagingen en spanningen zeer hoog kunnen oplopen en zelf kunnen leiden tot een breuk van je relatie. Graag willen wij samen met jullie werken aan de eerste stappen om te komen tot een verbetering van de onderlinge communicatie en verhoudingen. Hier werk je samen aan ( met je partner en eventueel met de kinderen erbij ) terwijl je bij ons verblijft op een schitterende plek op Tenerife. Hier heb en krijg je alle rust, ruimte en vrijheid om samen te werken aan jullie gezin met zo min mogelijk afleidingen van buitenaf. Lees meer over de inhoud.

 

Intuïtieve Partnerkeuze Coaching

Keer op keer kies je voor een partner die, vroeg of laat, niet de juiste partner voor jou blijkt te zijn. In eerste instantie voel je jezelf fijn, veilig en vertrouwt bij deze persoon en desondanks verloopt de relatie daarna stroef, blijkt je partner toch anders te zijn of breekt één van jullie twee de relatie op om te kiezen voor een andere relatie die minder intens lijkt te zijn. Ondanks dat je dacht elkaar soulmates te zijn. Wat gebeurt hier telkens? Waarom draait het telkens uit op hetzelfde en blijf je alleen achter? Wij vinden samen met jou het antwoord op je vragen zodat je leert om een bewustere partner keuze te gaan maken. Hier werk je aan terwijl je verblijft op onze schitterende plek op Tenerife! Hier heb je alle rust, ruimte en vrijheid om samen met ons te werken aan een bewustere partnerkeuze in de nabije toekomst. Lees meer over de inhoud.

 

 

Intuïtieve Zingeving Coaching

Je leven is een sleur. Je gaat braaf elke dag naar je werk en je draait braaf rond in het routineuze cirkeltje van alledag. Dit geeft je een bepaalde mate van zekerheid in het leven en dat voelt veilig. Desondanks ben je er jezelf bewust van dat het je niet echt gelukkig maakt. Maar wat dan en hoe dan? Je kunt toch niet zomaar alles opgeven of stoppen en al je verantwoordelijkheden overboord gooien?
Samen met jou kunnen we werken aan een plan voor een fijnere toekomst voor jou. Stapje voor stapje zetten we samen een route uit in een tempo dat voor jou goed voelt. Hier werk je aan terwijl je verblijft op onze schitterende plek op Tenerife! Hier heb je alle rust, ruimte en vrijheid om samen met ons te werken aan een bewuste en toekomstgerichte keuze voor een plezieriger leven.


Intuïtieve Communicatie Coaching

Communicatie is een last ‘ding’ voor je. Regelmatig vind je het lastig om jezelf goed en krachtig uit te drukken, je niet onder te laten sneeuwen door anderen of uit te komen voor jouw gevoelens en behoeften. Communicatie draait in jouw ervaring vaker uit op strijd dan dat het leidt tot een constructief gesprek.
Met behulp van Geweldloze Communicatie gaan we kijken hoe dat anders en beter kan. Zodat je aan de ene kant krachtig en aan de ander kant toch rustig kunt opkomen voor jouw behoeften, gevoelens en verlangens. Zodat je communicatie ook daadwerkelijk leidt tot een positief resultaat. Hier werk je aan terwijl je verblijft op onze schitterende plek op Tenerife! Hier heb je alle rust, ruimte en vrijheid om samen met ons te werken aan een bewustere manier van communiceren in de nabije toekomst. Lees meer.

 

Intuïtieve Identiteit Coaching

Wie ben ik en wat wil ik nou eigenlijk in het leven? Ik voel me onbegrepen, al heel lang. Ik voel met niet echt thuis in deze wereld, in deze maatschappij, in de omgeving waarin ik ben opgegroeid of leef. Ik heb het idee dat ik er niet echt bij hoor of pas binnen het plaatje dat mensen van mij verwachten dat ik ben.
Ik heb niet veel vrienden en ben vaak en graag alleen zonder me daar nou per se eenzaam bij te voelen. Ik pik intuïtief heel veel op bij andere mensen en verbaas me dat ze zich vaak zo anders voordoen dan dat ik voel dat ze daadwerkelijk zijn of zich voelen. Ik vind het bijzonder lastig om een manier te vinden om daar mee om te gaan en dat leidt nog weleens tot verder terugtrekken. Anderen schijnen met het grootste gemak mee te draaien in het dagelijkse maatschappelijk ‘circus’ en lijken nergens last van te hebben en dat maakt het voor mij soms nog lastiger om me in de wereld thuis te voelen. Hoe kan ik hier me omgaan zodat het voor mij ook goed voelt om te zijn wie ik ben en te doen wat ik doen ook al strookt dit niet met het algemeen geaccepteerde gangbare systeem?
Je zal begrijpen dat wij zelf niet helemaal voor niks zijn gaan wonen op een berg met veel rust, ruimte, vrijheid en weinig mensen om ons heen. Hier op Tenerife is ook voor jou alle rust, ruimte en vrijheid beschikbaar om samen met ons te werken aan jouw plek en hoe je die inneemt met de uitdagingen van de realiteit om je heen.