• Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0031621510589

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

in verbinding

Je coaches

1/1

Willian Kirchner

Lindsay Hugers-Kirchner

RUST

RUIMTE

VRIJHEID
NATUURLIJK

 

Welkom, 

Kies je voor Free Canari, dan kies je voor Lindsay en-of Willian. Wij stellen ons daarom graag even aan je voor. Waarom? omdat wij houden van een persoonlijk en een op-maat aanbod speciaal voor jou!

Free Canari is ontstaan vanuit de wens om onszelf vrij-er te voelen. Vrij van alle verplichtingen en druk die wij ervaarde vanuit de omgevig, en ook zeker vanuit onszelf.

Wij, als onderdeel van Free Canari, maar ook als individu streven naar het hebben van JUISTE verbindingen. Op de eerste plek; de verbinding met jezelf, en daarnaast ook de verbindingen met anderen.

Heb je een burn-out, stress, depressie of weet je niet wat je wil, wie je bent? Wat je zoekt? Dan kun je wel stellen dat er wat mis is met de verbinding die jij met jezelf ervaart ** op dit moment! Dat wil niet zeggen, dat je die verbinding niet terug kunt vinden! 

Wij hebben een reis gemaakt in het vinden van de verbinding met jezelf. Wat het ons heeft opgeleverd? Meer rust! Want als je kiest voor een leven vanuit jezelf wordt het leven makkelijker. Omdat jij weet wie je bent, en wat je wil;

- worden keuzes gemakkelijker

- ervaar je meer rust

- sta je sterker in je schoenen

- heb je meer zelfvertrouwen

- bereik je sneller je doelen

- EN komen je dromen dichterbij!

Net zoals het bij '' opruimen'' van bijvoorbeeld je huis, lijkt het eerst een grotere rommel te worden voordat het daadwerkelijk allemaal een plekje heeft. Alle kastjes en lades mogen eerst open, eens zien wat daar nog allemaal ligt, sorteren, weggooien wat niet meer bij je past, en ruimte maken....

De natuur gaat je hierbij helpen! Je hebt het vast en zeker al vaker gehoord dat een wandeling in de natuur helend werkt. '' Even je hoofd leegmaken'' tijdens een wandeling in de bossen.

Stel je dan eens voor hoe het zou kunnen zijn om voor een tijdje midden in de natuur te verblijven. En niet zomaar een natuur! Nee, deze natuur is zorgvuldig gekozen. De natuur waar wij ons bevinden is;

- helend

- heeft een hoge ferquentie

- voedzaam

- heeft voelbaar vulkanische krachten

- heeft een zuivere lucht

- En is heel erg ''stil ''

Meer over de locatie

 

Lees meer in verbinding met; 

PhotoGrid_1568836867006.jpg
Buiten 1.jpg

Voor beschikbaarheid, reserveren en boeken, stuur een e-mail, naar onderstaand adres.

Neem direct contact met ons op. Bel of whats-app
+31 621510589

In verbinding staan met de natuur, brengt je dichter bij jezelf, en zorgt ervoor dat je sneller op de plek komt van waar jij wil zijn.

Dat gunnen wij iedereen, maar belangrijker is, gun jij dat jezelf ook? We bevinden ons op het mooiste Canarische eiland Tenerife. Een magische plek, die wij Los Alamos noemen! Deze plek is niet alleen magisch omdat wij hier onze energie hebben neergezet, maar omdat het iets ''ongrijpbaars'' heeft. Dit kun je alleen ervaren, en is niet te pakken in foto's, filmpjes of verhalen. 

Wij zijn van mening dat deze behoefte aan verbinding en liefde groeit en groeit in een maatschappij die gedicteerd en gevoed wordt door angst en waarin de druk op mensen hoger en hoger wordt.”

 


“Wij hebben zelf de ervaring dat het leven vol met onzichtbare boodschappen zit. Boodschappen die ons vertellen of we het juiste aan het doen zijn, of dat we andere keuzes mogen gaan maken. Zonder oordeel in goed of fout, schuld of schaamte. Deze boodschappen hebben er toe geleid dat wij zijn gaan doen wat we leuk vinden, waar we goed in zijn, waar onze energie van gaat stromen, en waar we passie bij voelen.”

Lees meer in verbinding met; 

Buiten 1.jpg
PhotoGrid_1568836867006.jpg