• Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0031621510589

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

IN VERBINDING MET lINDSAY

Wanneer we doen wat we ‘’ denken’’ dat we moeten doen, belanden we soms in een wereld waarvan we later denken: ‘’ Hoe ben ik hier eigenlijk gekomen ? ‘’  We gaan naar school, volgen een studie, behalen ons rijbewijs, kopen een huis, gaan trouwen, krijgen kinderen en gaan naar ons werk. Want, dit hoort zo, dat doet iedereen.... Zo ongeveer.

Ik was ook op die tour! Mijn lijstje van alles wat ik ‘’ dacht’’ te moeten was bijna afgevinkt tot ik tot de ontdekking kwam dat dit helemaal niet was waar ik gelukkig van werd. Een gevoel bekroop me van onrust, eenzaamheid en het gevoel hebben dat ik raar was, anders, gek, niet te volgen, on-be-rijpelijk. Ik ontdekte dat er meer was, en werd me stapje voor stapje bewust van het feit dat er veel meer was dan wat ik DACHT dat er was.

VAN DENKEN NAAR VOELEN

Mijn leven was voor een heel groot deel ‘’ bedacht’’ en dat voelde veilig, dat was duidelijk en gaf me zekerheid. En daarmee wil ik niet zeggen dat het me geen goede dingen bracht! Maar ik voelde heel duidelijk ook dat er meer was, en dat dit niet klopte. Hier begint voor mij de reis naar bewustzijn, bewustwording en het gaan luisteren naar mijn intuïtie en mijn gevoel. Een reis die vol inzichten, angsten en sprongen zit.  In mijn reis ( die nog lang niet af is ) kwam ik erachter dat ik veel meer was dan dat wat ik liet zien in de rollen die ik op dat moment vervulde. Ik was bijvoorbeeld een verpleegkundige, en werkte heel erg op mijn intuïtie en gevoel, maar ik kon het niet benoemen. Innerlijke strijd was hier een gevolg van en ik kon niet begrijpen waarom ik dingen zo anders zag dan mijn collega’s. 

Voor mij begon de verandering pas echt, toen ik de juiste mensen om mij heen ben gaan verzamelen. Mensen die niet zo veel ‘’ bedachten’’ maar meer leefden naar hun gevoel, hun vertrouwen.. Mensen die hun intuïtie volgden, mensen die net als ik ook het gevoel hadden dat er meer is!

IN EEN VOGELVLUCHT

Zo'n 28 jaar geleden ben ik geboren met de gave om mensen heel sterk te kunnen aanvoelen en ze als het ware te lezen. Ik kan snel tot de kern kunnen komen van DAT wat er speelt en puzzelstukjes leggen is voor mij hierin geen kunst! Maar ik kon er niets mee en het voelde voor mij eerder als een last, dan dat ik er voordelen van kon zien.

Mijn reis naar binnen toe, mijn reis naar mijn gevoel, mijn intuïtie, en het herontdekken van wie ik ben is voor mij begonnen in 2012.  Wat begon met therapie, EMDR, acupunctuur, NLP, Loopbaan begeleiding en coaching vervolgde het naar tarot, spiritualiteit, energie, healings, innerlijke rollen, astrologie en familie- systeem opstellingen.

De holistische mens vormde zich meer en meer in mij! Ik werd me er bewust van dat we uit drie delen bestaan; een lichaam, een ziel, en een ratio. En voor alle drie mag ruimte zijn!

Ik; samen met mijn ratio, mijn lichaam, en mijn ziel (mijn ongrijpbare deel) zijn gaan samenwerken. En ik weet dat mijn mentale vermogen goed ontwikkeld is en dat ik onderliggende structuren en principes van elk veld begrijp waarbij organiseren een goed ontwikkelde kracht is. Van het runnen van een gezin, tot het beheersen van de economie ik zie wat er gaande is.

IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET

Ik zie, vanuit  mijn ongrijpbare deel, mijn intuïtie en mijn ziel, dwars door mensen heen. Ik zie wat er speelt, en waar ze de oplossingen voor hun problemen kunnen gaan vinden. Terwijl de meeste mensen over het algemeen alleen kunnen zien wat hen te wachten staat, kan mijn geest een veel groter beeld zien en verwoorden. En dat maakt dat mijn levenswerk uiteindelijk is voorbestemd om een hoger doel te dienen. Niet voor mezelf, niet voor roem en rijkdom...  Ik ben hier om de wereld beter te maken.  Door mijn reis en mijn bewustwordingsproces ben ik onder andere tot de conclusie gekomen dat verandering OOK nodig was in mijn eigen leven.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf!

MJN VERHAAL IS OOK JOUW VERHAAL

Wat stopte-  en het begon bij mij met het ‘’ denken’’ wat meer los te laten, want daardoor is er ruimte gekomen. En komt er steeds meer ruimte om het leven te laten komen zoals het komt.  Wat ik wel weet- en dus ook voel-  is dat ik moet doen waar ik gelukkig van wordt. En dat ik mijn missie moet volgen. En ik besef hierin meer en meer, dat ik hierin verbindingen mag gaan leggen met andere mensen.  Ik voel bij mezelf -en dat ontken ik ergens liever, want dat is eng-  dat mijn missie groter is dan waar ik me tot een tijdje geleden bewust van was. En ik ben hier niet de enige in. Misschien ben JIJ dit wel aan het lezen en herken je jezelf in dit verhaal.

IN DE 4E VERSNELLING

Vanaf het moment dat ik Willian, mijn man,  in 2014 leerde kennen is voor ons beide het bewustwordingsproces in een stroomversnelling geraakt. Want, wat wil je als je twee mensen bij elkaar zet, die beiden op reis zijn naar bewustwording. In maart 2017 zijn we op ontdekkingsreis gegaan naar Tenerife, en in dat zelfde jaar, september 2017 stonden we met onze 100 kg bagage onze familie uit te zwaaien. Manifesteren noemen ze dat. Als je op de juiste weg zit, in de juiste flow, dan komt alles op je pad wat je nodig hebt.  Vertrouwen is de sleutel. Als je weet wat je wilt, dan mag je vertrouwen hebben in het antwoord op de vraag HOE. Dan dient het zich aan, precies op het JUISTE moment.

"Een ander leven" dat is wat wij tegen mensen zeiden als ze vroegen: " wat gaan jullie dan doen in Tenerife?" Voor ons was het ook (nog) niet helemaal duidelijk wat dat inhield. Tenminste, niet in geschreven taal. Diep van binnen weten we, en wisten wij heel erg goed wat dat moest gaan inhouden!

 • meer in verbinding met onszelf

 • meer in verbinding met de natuur

 • meer in verbinding met ons innerlijke zelf

 • meer rust

 • meer ruimte

 • meer stilte

 • meer vrijheid

 • meer openheid en transparantie

 • meer kwetsbaarheid

 • minder kadertjes

 • meer vertrouwen

 • meer tijd en aandacht voor elkaar

 • minder druk

 • minder stress

 

NOG ALTIJD ONDERWEG

Zijn wij daar dan al waar we willen zijn? Nee dat nog niet. Dat betekent niet dat we nu niet heel gelukkig zijn! Wij zijn er alleen van overtuigd dat er nog meer is, en dat er ook meer mensen zijn die hier OOK behoefte aan hebben.

Daarom deel ik heel graag mijn pad, mijn levenslessen en mijn visie met je. Want als ik een ander kan laten groeien, groei ik zelf ook.  Ik heb mezelf al een ander leven gegund, en dat gun ik iedereen. Zoals je niet naar een tandarts wil gaan die zelf rotte tanden in zijn mond heeft, lijkt het me als vanzelfsprekend dat je ook graag geholpen wordt door een coach die je begrijpt! Een coach die met je mee denkt, kijkt, en voelt en die aansluit bij jouw behoeften.

Als een hele zelfverzekerde vrouw in Progress deel ik hieronder met je mijn opleiding, kennis en ervaring 

 • gediplomeerd sociaal pedagogisch werker, gehandicapten zorg

 • gediplomeerd voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs consumptief breed ( horeca, brood & banket, toerisme)

 • gecertificeerd hbo interieur vormgever

 • gediplomeerd familie- systeem opsteller

 • gediplomeerd verpleegkundige

 • ex ZZP- er voor kinderen met een beperking

 • intuïtief coach- paragnost  bij Medium-Chat

 • onderneemster, en mede- eigenaar van Free Canari

 

ONZE TAAK ALS VROUWEN

Wij, als vrouwen, hebben wat te doen hier! En vaak doen we dat niet.. Omdat we TE onzeker zijn, niet geloven in dat het ook echt anders kan, en ook omdat we het gewoonweg niet hebben geleerd.

EEN NIEUWE TIJD

Er is een nieuwe tijd aangebroken, een tijd waarin het heel erg belangrijk gaat zijn voor ons vrouwen om de wereld een stukje mooier te maken. En dat doen we al, door op de eerste plaats de verbinding die we met onszelf hebben, te gaan aankijken.

 

Wil je me snel spreken?

Dat kan! Ik ben dagelijks bereikbaar via messenger of whats-app waarin ik direct voor je klaar sta. Stuur me een berichtje en maak vrijblijvend kennis.

0031621510589

 

Naast de inzichten die ik je kan geven na het lezen van je foto kun je ook met coach gerichte vragen bij me terecht. Relatie-problemen, Carrière uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling zijn óók hier dagelijkse gespreksonderwerpen. 

Over mijn verbinding met partners

 

Partner van De Roestenburgh

De Roestenburgh verbind zich met professionals die in staat zijn anderen op basis van een holistische, systemische en groepsdynamische grondslag te ondersteunen. Zij werken op basis van een holistisch mensbeeld, waarbij er vanuit gegaan wordt dat een mens meer is dan een verstand alleen. De begeleiding beperkt zich niet tot verstandsbenadering,  maar aan alle aspecten van een mens wordt aandacht besteed.

Daarnaast vormen de uitgangspunten van systemisch werken een stevige basis voor de begeleiding. Overal waar twee of meer mensen bij elkaar zijn, is sprake van een systeem. In de interactie tussen die mensen, speelt een aantal krachten. Deze principes spelen op onbewust niveau. Je kunt ze dus niet waarnemen. De gevolgen echter wel.

Samengevat betekent een holistische en groepsdynamische begeleiding dat er niet alleen naar de gevolgen gekeken wordt. Belangrijker is dat de begeleider samen met jou op zoek gaat naar de bron. Want pas als de bron gevonden is en daar iets aan gedaan wordt, leidt dat tot een duurzame oplossing.

De professionals die genoemd worden, volgden allen een opleiding bij De Roestenburgh en behaalden daar hun diploma. Daarnaast maken zij regelmatig gebruik van de intervisiebijeenkomsten die De Roestenburgh biedt.

https://www.deroestenburgh.nl/partners-de-roestenburgh/

HOE IS JOUW VERBINDING MET JEZELF?

Hoe is de verbinding met mijn intuïtie? Hoe is de verbinding met mijn ongrijpbare deel ( of de ziel )? Hoe is de verbinding tussen mijn innerlijke rollen; de criticus- de behager bijvoorbeeld?

HERKENBAAR?

Doe jij wel echt wat je leuk vindt om te doen? Ben jij dat rennen en vliegen niet kits beu? Altijd maar bezig zijn en eigenlijk niet echt in verbinding zijn met je innerlijke ware, pure zijn?

JIJ VERANDERT EN JE OMGEVING VERANDERT MEE

Als we leren om dichterbij onze natuur te komen -waarvan we nu zoooo ver verwijderd zijn geraakt- en durven te gaan onderzoeken, gaat dit niet alleen bij onszelf wat veranderen maar heeft dat ook zijn wisselwerking op onze hele omgeving. Wanneer het je lukt om de weg naar binnen toe te vinden en je te verbinden met je ware zelf, zul je merken dat je hele leven gaat veranderen.

- je gaat meer rust ervaren

- je kan beter keuzes maken

- je leert vertrouwen te hebben in dat wat op je pad komt

- je voelt je zelfverzekerder

- verbindingen met anderen gaan gemakkelijker

- verbindingen worden dieper en liefdevoller

 

 

MIJN DOEL

Mijn echte doel is om anderen een moment van pauze in het leven te geven. Ik ben iemand die hier is om anderen te laten zien hoe te wachten en te vertragen. Mijn geschenk is bijna magisch, ik kan trager lijken te gaan dan wie dan ook en nog steeds meer gedaan krijgen!  Het gaat erom te weten wanneer te handelen. Als ik gefocust ben, ben ik een niet te stoppen kracht.

 

MIJN GEHEIM

Mijn geheim is om het leven het tempo van mijn dromen te laten dicteren, in plaats van gedoe en je zorgen te maken over hoe en wanneer dingen in de toekomst zullen gebeuren.

In deze soms hectische wereld ben ik hier om aan te tonen dat vertrouwen in je eigen lot veel krachtiger is dan proberen het te laten gebeuren. Als ik midden in mijn stille centrum ben, dan ben ik een persoon vanuit wie echte magie kan plaatsvinden.

 

WERKT DIT OOK VOOR JOU?

Jazeker!  Dit werkt voor iedereen. En ik zeg altijd, als JIJ daadwerkelijk de bereidheid voelt om inzichten te mogen ontvangen, ga dan ook naar een persoon toe waar jij een voorbeeld in ziet.  Zoals gezegd: je gaat toch ook niet naar een tandarts toe die rotte tanden in zijn mond heeft.. Toch?!

Er zijn vele coaches die pretenderen jou weer in contact te laten komen met jouw levensgeluk. En bij deze... Dat is niet hoe ik werk!  En sterker nog, ik ben van mening dat dit niet kan! Ieder mens is anders en er is geen standaard recept. Wat JIJ nodig hebt, is dat iemand je leest, iemand die je ziet, iemand die ziet hoeveel moois er in jou zit!

En het meest belangrijke nog; Jij hebt iemand nodig die ziet waar jouw kracht zit. Iemand die begrijpt hoe moeilijk het is om uit de gebaande structuren te breken, zonder boosheid, frustratie of zweverige blabla..

 

WAT HEB JIJ NODIG?

- jij hebt iemand nodig die voelt als een voorbeeld

- jij hebt iemand nodig die de klappen van de zweep kent en heeft ervaren

- jij hebt iemand nodig die je financieel geen poot uitdraait

- jij hebt iemand nodig die jou precies DAAR helpt waar de behoefte ligt, en niet meer dan dat!

 

MOETEN MOETEN

Ik zie dat er meerdere vrouwen zijn, net als ik, die hun talenten en hun wijsheden '' verstoppen''. Het zit er wel in MAAARRR - we moeten zo veel, we moeten voor de kinderen zorgen, we moeten werken, we moeten een ideale partner zijn, we moeten een ideale dochter, moeder, oma, zus, vriendin zijn.... We hebben allerlei excuses om maar niet te gaan doen waarvoor we hier op aarde zijn.  Waarom?

 

MANNELIJKE EN VROUWELIJKE ENERGIE

Omdat we leven in een maatschappij die op dit moment draait op '' mannelijke  energie'':  doen, actie, resultaat... Dat zijn de kernwoorden van de heersende mannelijke energie. En wij vrouwen, onze kracht is een beetje onderbelicht geraakt. Er mag meer balans komen, vind je ook niet?

 

JIJ EN IK

Jij en ik kunnen daar wat aan doen. En HOE is voor iedereen anders, maar ik weet zeker dat we JOUW HOE  kunnen vinden. Ik weet zeker dat ik jouw kern kan zien, kan voelen, en je kan helpen zodat jij deze kracht bij jezelf ook gaat zien en herkennen.