• Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0031621510589

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

coaching

Op deze pagina vind je informatie over onze manier van coachen. Als je met problemen of uitdagingen zit dan wil je graag een duurzame oplossing. Onze coaching zoals we deze los van de training '' keuzes in geluk '' aanbieden is individueel en op maat. Coaching is voor jou, wanneer je niet lekker in je vel zit, niet weet welke keuze je moet maken en verduidelijking zoekt van de oorzaak van je problemen en/of uitdagingen.

Waarom coaching?

Coaching is voor iedereen die bereid is een stap te zetten in zijn of haar bewustwordingsproces. Vaak ontstaat de behoefte aan coaching nadat je bij jezelf hebt ontdekt dat je met een ''probleem'' rondloopt. Het is niet altijd duidelijk wat precies je probleem is, en ook DAN kan coaching handig en nodig zijn om dat probleem te achterhalen. Het kunnen '' grote '' problemen zijn, waarbij je echt niet meer weet hoe je verder moet... Maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan ook zijn dat je ergens in je leven vast loopt, of voelt dat er dingen zijn die niet kloppen. Je moet keuzes maken voor je toekomst en voor jezelf, maar je weet niet hoe je dat aanpakt...Ook dan kan onze coaching je helpen. Daarom zitten er video-calls in je training ''keuzes in geluk''.

Je problemen;

Soms is een probleem iets wat je mag aanvaarden, soms kun je het oplossen, soms is het goed om het van een andere kant te belichten, sommige problemen kun je laten verdwijnen maar het doel van coaching is altijd gericht op een '' oplossing'' vinden. Een oplossing gaat vaak over het maken van een keuze. En het maken van keuzes is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je niet weet welke keuze goed voor je is, of waar je een keuze op moet baseren.

 

Voor de oplossing dienen we op zoek te gaan naar de kern, van de oorzaak van je probleem, de (keuze) stress, je burn-out of je depressie. Als je de oorzaak kunt herkennen en daarna ook kunt erkennen.. DAN pas ontstaat er ruimte voor verandering. Dit is waar onze coaching over gaat! Het hervinden van de verbinding met jezelf. Waarin het begint met een stukje bewustwording, wat je uiteindelijk een betere en fijnere verbinding met jezelf gaan opleveren.

Duurzame oplossing

Wat precies je probleem is, je wilt daarbij een oplossing. Een oplossing die duurzaam is en niet alleen vandaag zorgt voor een gelukkige jij. Je wil een fundament creëren voor jezelf waardoor jij een basis hebt waar je op terug kunt pakken. Een basis die voor jou dient als een houvast in het maken van je keuzes. 

Ook als je al eens te maken gehad met een Burn-out of een depressie. Dan weet je ook dat de angst om terug te vallen in die put erg groot kan zijn. Als je eenmaal weet hoe vervelend het kan zijn om hiermee te  maken te krijgen, dan weet je één ding heel zeker, DIT wil ik nooit meer. Mede daarom is het belangrijk om het probleem, het ontstaan van je probleem aan te pakken tot in de kern. En terug te komen in de verbinding met jezelf.

Als je toe bent aan ECHTE veranderingen, en je wil diepere verbinding met jezelf gaan ervaren -waardoor het voor jou weer mogelijk wordt om de JUISTE keuzes voor jezelf te maken- dan is  de training Keuzes in Geluk echt iets dat bij jou past

'' keuzes in geluk'

 

De coaching in dit pakket * is als vanzelfsprekend helemaal afgestemd op JOU. Op wat jij nodig hebt, dus helemaal op maat!  De training heeft als voordeel dat jij direct weet waar je aan toe bent. 

 

Wil je ons eerst leren kennen? Vraag dan vrijblijvend één video call aan.

Sommige levensvragen en processen kosten tijd, geef jezelf dan ook de tijd die het nodig heeft. Uit ervaring weten wij een juiste inschatting te maken van een gemiddelde tijd die je nodig hebt en daarom duurt de training 6 maanden. De voordelen van de training '' keuzes in geluk'' voor jou!

 • Jij weet waar je aan toe bent

 • Videolessen waardoor jij bepaalt op welk tijdstip van de dag jij aan de slag gaat

 • Afgestemd op datgene waar jij behoefte aan hebt

 • Snel en effectief

 • Persoonlijk, video-calls op momenten die we samen inplannen

 • Altijd een coach bij de hand, want je mag zo veel vragen mailen als je wil *

Waarom een pakket?!

 • Je twijfelt over het maken van een juiste ''werk'' keuze.

 • Je vraagt je af of je relatie nog wel goed bij je past

 • Je vraagt je af of emigreren voor jou een goede optie zou zijn

 • Je kinderen laten gedrag zien waar jij niet blij van wordt

 • Je vraagt je af of een een juiste partner nog wel op je pad gaat komen

 • Je voelt je moe, futloos, of hebt veel stress en je vraagt je af hoe je daar vanaf komt

 • Je vraagt je af wat jouw levensmissie is

 • Je vraagt je af wat je hier komt doen? ( op aarde )

 • Je twijfelt of je wel de juiste keuzes maakt

 • Je vraagt je af waarom je niet wordt begrepen

 • Je vraagt je af welke karmische lessen je met je mee draagt....

 

Retraite

Breng de rust terug in je leven. 

Neem even afstand

- digi detox

- meditatie

- coaching

-magische plek

Coaching bij een burn-out, stress of depressie?

In het geval van een burn-out, stress of depressie zullen we de focus gaan leggen op een methode die zich al bij vele mensen bewezen heeft. Een methode die levens-veranderend is, druk van je schouders haalt en eenvoudig te begrijpen is. De vorm bepalen we samen aan de hand van jouw wensen en behoefte. Zo kun je misschien al genoeg hebben aan een SNEL, duidelijk en uitgebreid antwoord op een vraag waar je zelf niet mee vooruit kunt op dit moment. 

Methodiek SHIFT is erg effectief bij een burn-out, een depressie of het hebben van veel stress. Lees verder over de methodiek SHIFT en wat deze voor JOUW kan betekenen.

Het begint altijd met een stukje bewustwording. Wil je weten hoe jij jezelf bewust wordt? En daarmee ook de eerste stappen kunt gaan zetten? Lees dan 

Onze methodiek; 

De methode die wij toepassen heet SHIFT en is gericht op permanente veranderingen. Zowel bij een burn-out, stress, ziekte of depressie is de angst voor herhaling vaak groot. Deze angst is - wanneer je met een eerder gekozen behandeling niet tot de kern kwam -  ook erg reëel. Buiten de effectiviteit bij een van bovenstaande problemen, is het ook een zeer effectieve manier om te ontdekken wat je wil. Wat je wil in het leven, wat je zoekt in een relatie, wat voor werk je zou willen doen. Het biedt je een kortere weg naar antwoorden.

'' Draai om, sla rechtsaf en laat levensvreugde weer toe in je leven. Geef jezelf de ruimte voor een keerpunt in je leven. Laat je Burn-out, Depressie of Stress je niet nog zieker maken!''

'' Wij vergelijken het aanpakken van je probleem met het verwijderen van onkruid. Als je de wortel er niet mee uittrekt, groeit het onkruid weer aan. Als je de kern, de oorzaak van je probleem, niet te pakken hebt is de kans groot dat je problemen terug komen.''

We gaan graag met je op een fundamentele manier aan de slag;

 

 • Met een bewezen methodiek SHIFT

 • Met ervaren coaches

 • In de natuur op het mooie eiland Tenerife, of digitaal

 • In alle rust, stilte en ruimte

 • Individueel

 • Met opstellingen  (energieopstellingen en familieopstellingen)