• Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0034689622767

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

verblijven; ontspan en geniet

Verblijven kan bij ons op verschillende manieren, in verschillende vormen - allemaal met dezelfde ingrediënten namelijk; Rust Ruimte en Vrijheid. Midden in de natuur. Al zo'n 150 personen gingen je voor

 

 • RETRAITE '' Relaxperience'';
  Individueel, of in een klein groepje, gericht op verbinding. Verbinding met de natuur en met jezelf.
   

 • Een Workaction;
  werken aan jouw doelen, voor een onbepaalde tijd, in alle rust. 
   

 • RURAL STAY; 
  verblijven in alle stilte en genieten van een heerlijke vakantie. 

 

 

 

 

RELAXPERIENCE RETRAITE

 

Deze retraite is een combinatie van 'To Relax' en 'To Experience'.

 

In 'To Relax' kom je oprecht tot rust. Zie het maar als digitaal detoxen in de natuur!

 

In 'To Experience' krijg je verschillende inzichten. Je hervindt je kern en leert te leven vanuit jouw eigen essentie en in vol vertrouwen. Ook vind je manieren om tegen angsten aan te kijken waardoor je innerlijke rust zult ervaren.

'To experience' doen we zonder trucjes en zonder eindeloos mediteren. Kaders zijn afwezig en vervangen door oprechte aandacht. We laten je voorbeelden zien waardoor je ruimte kunt maken voor jouw manier van ZIJN.

 

Wil je ook tot rust komen en tegelijkertijd mentaal groeien?

Kijk dan verder op onze pagina over de
RELAXPERIENCE RETRAITE.

Momenteel werken wij aan de pagina en info voor de workactions. Wil je hier meer over weten vul dan hier je naam en mail adres in en we sturen je graag vrijblijvend informatie hierover toe!

RURAL STAY;

 

Verblijven in een Lotus Yurt is een unieke ervaring en wij hebben ze voor je beschikbaar op één van de mooiste plekken van Tenerife.

Een HEERLIJKE LOCATIE waar je kunt genieten van rust, ruimte, vrijheid en de NATUUR. Een Lotus Yurt is zo’n 12 m² groot met een kingsize bed en een sfeervolle  houtkachel voor de wat frissere winternachten. Een gedeelde badkamer of een eigen badkamer behoort tot de mogelijkheden. De grote keuken wordt gedeeld, net als de BBQ-plaatsen en de terrassen, met enkele andere natuurliefhebbende gasten.

 

Met 120.000m2 prive natuurgebied om je heen is het als vanzelfsprekend dat er mooie zitplekken en eindeloze wandelroutes zijn. Het gebied is adembenemend mooi, met allerlei soorten beplanting.

Geniet vooral van de vruchten aan de diverse citrus-en andere noten- en fruitbomen. Geniet van de natuur, geniet van de rust, geniet van de ruimte, geniet van de vrijheid. Een heel mooi uitzicht met een onvergetelijke zonsondergang maken het helemaal af! Natuurlijk, NATUURLIJK REIZEN.

 

Heb jij jouw leven op de rit, maar toch behoefte aan rust, en wil je genieten van een verblijf bij ons? In de natuur, in stilte en vrijheid?

 

Boek dan onze

& werken met ons 

Wij kunnen veel, maar niet alleen. We hebben ons daarom óók ingeschreven bij Work Away. Wij staan open voor mensen die graag een combinatie willen maken tussen reizen, werken en van elkaar leren. Dit kan op verschillende manieren, en dit is er één van.