top of page

Een pleister vakantie

Een "FIX" vakantie als pleister op de wond.


Een QUICK fix, is ons niet vreemd in deze tijd. Echter ontdekken we gelukkig steeds vaker dat een quick fix niet bestaat... Even een pleistertje op de wond, paracetamolletje erin, en weer door... Tijdelijk werkt dit, alleen is het niet DE oplossing. De wond moet namelijk van binnenuit genezen en daar is onder andere tijd en rust voor nodig maar... Hebben we daar wel tijd voor en hebben we daar wel zin in?


Een Jodelvakantie, Mumcation, Menopauze break, Workations, Stilte retraites en Wellness weken... Allen gericht op "zelfoptimalisatie".. Even een weekje ertussenuit en dan kunnen we weer verder. Een QUICK FIX of niet?! Ja, en Nee....


Mensen met een BURN-OUT, indentiteits-problematieken of zingevingsvragen hebben vaak een diepe wond. Een wond die onder de pleister maar niet wil genezen. Een wond die telkens weer opengaat. Een zwakke plek die keer op keer pijn doet wanneer deze wordt aangeraakt.


Bij bijvoorbeeld een BURNOUT komt men er vaak achter dat je een patroon van jezelf blijft herhalen. Een oud patroon van veel geven aan de ander. Je geeft en geeft en geeft.. en je geeft eigenlijk meer dan wat je kunt geven. Dit gebeurt onbewust, en telkens mag je weer dealen met de consequenties van dat geven. Je bent moe, energieloos, futloos en je ziet het allemaal niet meer zo zitten...

Je kunt dan een weekje naar (bijvoorbeeld) IBIZA gaan, even opladen, jezelf laten verwennen en tijd maken voor jezelf. Leuke uitstapjes maken, een meditatie oefening doen.... QUIK FIX? 

Tijd en rust toch?!


Tijdelijk zal je deze vakantie een heel erg fijn gevoel geven. Het zal zelfs kunnen voelen als een wond die aan het genezen is. 

Mensen met een BURN-OUT, indentiteits-problematieken of zingevingsvragen hebben vaak een diepe wond zoals ik al zei. Er is namelijk een reden, een oorzaak waarom iemand zoveel geeft. En die oorzaak ligt vaak heel diep, en er is vaak een oud ingesleten patroon.

Naast tijd en rust zijn zijn wij er van overtuigd dat je met:

Professionele betrokkenheid, zorgvuldigheid, 

kennis en een persoonlijke aanpak 

een wond wel degelijk kunt helen, wanneer grip kunt krijgen op de bron, de oorzaak, de kern van je issue. 

Voeg hier de helende kracht van de natuur aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een RELAXPERIENCE.


Een EXPERIENCE die niet alleen rust, tijd voor jezelf en ruimte biedt, maar tegelijkertijd krachtig is door de begeleiding die je ontvangt. Zodat je tijdens je verblijf bij ons een start kunt maken om op een duurzame manier je issues te helen.


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page