top of page

Nieuwe inspiratie

Naast de inspiratie die je al terug vind in deze blogs, ga je nu ook een kijkje achter de schermen krijgen. Ideeën en inspiratie zijn twee verschillende dingen. Ideeën zijn met name '' bedacht '' , en dit kan er zo nu en dan wel eens voor zorgen dat je in je bedenkingen vastloopt. Dit komt, omdat je niet alles in je leven kunt sturen. En dit hoort volgens mij ook niet zo te zijn. Je kunt controle proberen te hebben over van alles en nog wat, maar als de energie niet klopt... dan gaat het niet lukken! Anderzijds, je hebt natuurlijk wel wat te kiezen in je leven. Het is niet zo, dat alles al bedacht is, en dat je een gebaand pad bewandeld. We zijn hier op aarde om te leren. En de lessen die je gaat leren die staan min of meer al vast. Maar HOE je die lessen gaat invullen, hoe jij deze kleurplaat invult, dat heb je altijd nog zelf te kiezen.


Waar ik eerst nog erg overtuigd was van '' het lot '' zie ik dat nu toch wel anders. Je gedachten zijn sturend, je mindset bepalend en de energie doorslag gevend. Alles wat IS, is JUIST en NIETS is toeval. En bij TOEVAL valt het naar je toe, maar is het toevallig dat iets op je pad komt? Of is het je mindset die dit aanstuurt?!


Elk punt in je leven waarin je op een kruispunt staat, handel je vauit het bewustzijn van dat moment, met de mindset, met de gedachten die er op dat moment bij horen. Dat is niet toevallig zo, dat is wat je hebt gecreëerd. Je mindset en je bewustzijn is in beweging, dus waarom zou je dan een dag, of een uur, of een maand na het maken van je keuze niet tot een ander besef komen. Je gedachten veranderen, en je ziet het leven weer anders. En weet je, misschien leer je er linksom of rechtsom dus altijd van, en is het weer JUIST.


Is het nog te volgen? Reageer gerust als het niet te volgen is! ;)


In ieder geval; Wij gaan onze inspiratie van het moment delen. Dit om woord, geluid en beeld te geven aan al aan wat in ons hoofd speelt. En misschien, komt er dan wel heel toevallig het juiste op ons pad.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page