top of page

Tenerife en Atlantis


De meeste mensen kennen Tenerife van zon, zee, strand en veel toeristen.

Er is ook een hele andere, mystieke kant, van Tenerife die bij veel mensen minder bekend is.

Wist je bijvoorbeeld dat Tenerife en de Canarische Eilanden in verband worden gebracht met de legende van Atlantis?!


Diverse publicaties stellen dat Tenerife een onderdeel was van het legendarische Atlantis. Meer info vind je bijvoorbeeld in deze publicaties:
De originele bewoners van Tenerife, de Guanches,waren opvallend lang en hadden blond haar. Ze worden verondersteld afstammelingen te zijn van de de Noord Afrikaanse Berber volkeren. Voor de komst van de Spanjaarden, was Tenerife een verzameling van koninkrijken, De plaats waar wij wonen, Tegueste, was zo'n koninkrijk waarvan de bevolking zich heftig heeft verzet tegen de Castilliaanse ( Spaanse ) invasie.

Op Tenerife bevinden zich ook piramides die, volgens studies, duizenden jaren oud zijn en gebouwd werden door oude beschavingen (zie foto hieronder ) Wij hebben deze piramides bezocht en de sfeer is er bijzonder te noemen!  Er is zelfs een studie naar 'heilige lijnen' die het gebied rondom Tenerife / Lanzarote direct in verband brengt met de grote piramide van Gheops in Egypte

Kortom: Tenerife lijkt ook een hele andere kant te hebben die stil aan een beetje ondergesneeuwd is geraakt door zonnebrandolie en Mojitos.Wil je echter de mystiek, oude en hoog frequente energie van dit krachtige vulkaan eiland eens ECHT ervaren?

Dan ben je van harte welkom op "onze" berg die wij, niet voor niks, Mount Magic of Montana Magica noemen.

Hoge energie frequenties laten je de vredigheid, de rust, de ruimte, de vrijheid en de verbinding met de ongerepte natuur in volle omvang ervaren!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page