top of page

Zie jij wat jou verbindt met de bron

Een aantal weken geleden was het voor mij heel duidelijk. Zo helder als kristal... IK moet me gaan verbinden, en tegelijkertijd gaat het niet om mij! Het gaat niet over de verbinding die IK heb...

Als je weet dat alles energie is, en dat alles al met elkaar in verbinding staat dan is niks alles, en alles is niks. 

De verbindingen zijn er al. Die liggen er al, op alle niveaus. Het fysieke niveau, op zielsniveau, op ongrijpbaar niveau, op materieel niveau en op gevoelsniveau.


Ik voel me dan ook niet als individu verantwoordelijk of "meer" dan de ander als ik het heb over verbinden, als het gaat over het AL. En tegelijkertijd begint het wel bij mezelf, en bij jou zelf om te gaan kijken naar die verbindingen.


De eenzaamheid groeit, terwijl de internet verbindingen toenemen. 

Vrouwen die opstaan, visioenen krijgen, herinnerd worden aan vorige levens... Vrouwen die voelen dat we nodig zijn, en om onze krachten te gaan bundelen.


 Heel eerlijk, voor mij raken ze maar een deel van de kern van waar het over gaat. De kracht die je zoekt ligt namelijk nooit buiten jezelf.


Alles wat je ziet, voelt en denkt is maar een projectie van wat er gaande is in JOU, in mij, en in ons allemaal. Daar ligt dan ook de Bron van de verbinding.


Verbind je met 12000 mensen op fb, verbind je met "gelijkgestemden" het zegt niets over hoe de verbinding is met jezelf. 

En de verbinding met jezelf zegt alles over de verbinding die jij hebt met de buitenwereld. Kun jij het zien? Zie jij wat jou verbindt met de bron? Kun jij het zien wat jou verbindt met je missie? Kun jij zien wat jij nodig hebt? En tegelijkertijd wat de wereld nodig heeft? 

Voor mij is het balans.. voor mij is het terugtrekken, rust en stilte opzoeken om daar verbinding te vinden. Op de eerste plek met mezelf. Balans in mannelijke en vrouwelijke energie... Balans in geven en nemen... Balans in geduld, vertrouwen en angst.

Ik ben op reis in verbinding en mijn bestemming is dichtbij mijn wezenlijke zijn, missie, rust en geluk te komen. Niet alleen omdat ik daar beter van wordt, maar JIJ ook!

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page