• Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0034689622767

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

Ja, ik wil een Retraite
arrow&v
Kies je gewenste thema(s)

Intake Relaxperience

Voordat we je definitief inschrijven voor de retraite, vindt er een intakegesprek plaats via Skype (of een andere vorm van beeldbellen). Hierin kunnen we kennismaken en zien of er een klik is. 

Twijfels?

Twijfel je nog of je bij ons een retraite wil volgen? Vraag dan een vrijblijvend Skype-gesprek aan via het contactformulier, of neem direct telefonisch contact met ons op.

Maaltijden;

Onze maaltijden, die we graag met je delen, maken we zelf. Omdat wij er van overtuigd zijn dat we jou een lekkere en voedzame maaltijd kunnen presenteren. Heb je specifieke wensen, laat het ons weten en wij kijken hoe en of we deze wensen kunnen inpassen. 

Prijzen;

4 dagen, 3 nachten € 390,-
7 dagen, 6 nachten € 690,-

10 dagen, 9 nachten € 990,-

  • Groeps-retraites zijn 10 dagen.

  • Bij een gedeelde kamer krijg je 15% korting.

  • Alle benoemde prijzen zijn inclusief;
    Luchthaventransfer, drie maaltijden per dag, koffie, thee, sappen en water.

Thema's van de groeps-RELAXPERIENCE

30-06-2019/09-07-2019

Hell of a Job
Je hebt een baan, je hebt werk en daarmee heb je voldaan aan wat algemeen maatschappelijk is aanvaard en geaccepteerd. Maakt het je ook gelukkig? Kun je jezelf voorstellen dat je deze baan of dit werk nog tot in de lengte van dagen blijft doen? Dag in dag uit? Of wordt het stilaan een Hell of a Job voor je? Maar wat dan en vooral hoe dan? Deze inspirerende retraite neemt je mee op ontdekkingsreis en laat je zien dat er meer is om te zijn en doen dan je jezelf nu nog kunt voorstellen. Wil je het anders, doe dan anders en zet de eerste stap in de richting van jouw ‘andere’ toekomst.

 

04-08-2019/13-08-2019

The Great (Str)esscape 
Een burn out, chronische stress of depressie houden je als aan de grond genageld. Je hebt vooral rust nodig, bezinning. Een stukje bewustwording over hoe je op dit punt bent gekomen waarbij jezelf helemaal hebt gegeven, hebt weggegeven en er blijkbaar niet voldoende energie voor terug gekomen is om je (lichaam en geest) te motiveren om zo door te gaan. Waar ging het mis, waarom ging het mis en vooral, hoe kom je uit die mist? Niets ontstaat uit niets dus ook jouw situatie is ergens uit ontstaan. Het is nodig om dat te gaan verkennen, herkennen, erkennen en om je echte zelf beter te gaan leren kennen. Zodat je in het vervolg bewustere keuzes mag gaan maken, namelijk die voor jezelf.


01-09-2019/10-09-2019

Money, fear factor or free factor
Velen gaan door tot ze er bij neervallen omdat ze denken dat het moet vanwege het geld. Omdat er anders levenssituaties ontstaan waarbij er te veel offers dienen te worden gebracht op persoonlijk- of materiële vlak. Hebben is belangrijker geworden dan zijn en dus ga je door en door. Tot er een moment komt dat het niet meer gaat.  Ergens weet je dat dit moment er ooit komt maar aangezien het er nu nog niet is en je gericht bent oop korte termijn oplossingen .. ga je door. Ben je jezelf bewust dat dit zo niet door kan gaan? Ga dan aan de slag en verander geld van een “fear factor” in een “free factor” .

 

04-10-2019/13-10-2019

From Lifeboat to Relation-ship 

Is je relatie een zinkend schip? Kom je in elke relatie een zelfde soort situatie tegen waarbij je het idee hebt dat je relatie niet meer is dan een reddingsboei waar je jezelf aan vastklampt om niet te verdrinken? Om vervolgens toch te botsen op een ijsberg van beste intenties die niet gelijkwaardig worden beantwoord? Bij aantrekkingskracht tussen personen spelen vaak oude patronen uit ieders verleden. Hierdoor worden in relaties vaak oude (pijnlijke) gebeurtenissen opnieuw en onbewust opgerakeld. Vaak kiezen we dan ook voor een partner die vertrouwd en veilig voelt, omdat we zijn of haar gedrag of kenmerken onbewust (her)kennen uit ons eigen verleden of juist misen bij ons zelf. Dat staat meestal niet gelijk aan de partner waar we ook gelukkig van worden nadat de roze zone is verlaten. Het is dan ook nodig om dit te gaan verkennen, herkennen, erkennen en om deze manier andere en bewustere keuzes te gaan maken ten aanzien van je toekomstige partner.

 

13-10-2019/22-10-2019

Weer zin in je gezin 

Je gezin, je kinderen, je pluskinderen. Soms een hele optelsom van mensen en mensjes die je de zin kunnen ontnemen om je elke keer weer met goede moed ervoor in te zetten. En soms ontstaat er zelfs een bepaalde weerzin om nog je best te doen voor je gezin omdat elke vorm van beloning ( plezier, verbinding, waardering) uitblijft. Om nog maar niet te spreken van ouders, schoonouders, familieleden of ex-partners die menen een deuntje te moeten meespelen achter jouw voordeur. Wil je weer echt zin hebben in je gezin? Dat kan door te leren om dicht bij jezelf te blijven, door aan te leren geven wat jij wilt en hoe je het wilt . Door te leren dat kinderen er niet zijn om jou te waarderen of te behagen en dat deze behoeften ergens anders vandaan komen en dus ook ergens anders dienen te worden vervuld; dit is niet de taak van je kinderen en zelfs niet van je partner. Leren om onafhankelijk te leven in een gezin waarin de gezinsleden ook afhankelijk zijn van elkaar.. dat kan en dat mag ook en dat je kan zelfs weer zin brengen in je gezin.

 

09-11-2019/19-11-2019

Van noodverband naar vrije verbinding
In een samenleving is het bijna niet mogelijk om verbindingen aan te gaan met andere mensen om je heen. We zien onszelf en mensen om ons heen soms pogingen doen om te ont-mensen: afstand nemen van alles en iedereen. Om maar niet te hoeven worden geconfronteerd met de manier waarop anderen met verbindingen om lijken te gaan. Misbruik van goedheid, manipulatie, narcisme, bedrog, onbegrip en daardoor nog steeds eenzaamheid, gevoeligheid. Allemaal redenen, en er zijn er vast nog veel meer, om verbindingen te vermijden of om verbindingen slechts aan te gaan omdat het moet: het noodverband.

Uit eigen ervaringen beseffen wij ons dat deze neiging tot vermijding toch vnl. met ons zelf te maken heeft. Met ons eigen onvermogen om duidelijk en helder grenzen aan te geven en ons zelf altijd maar aan te passen aan de ander, zelfs in eigen huis of eigen terrein. Uiteindelijk ligt dan ook de oplossing bij onszelf. De vraag is dan natuurlijk: waarom voelen we ons geremd in het aangeven van onze grenzen en vertonen we aanpassingsgedrag. Daar gaan we mee aan de slag!

Altijd en voor iedereen, op maat of in een groepje

De retraites kunnen het gehele jaar door individueel geboekt worden, op een datum wanneer het jou uitkomt! Wil je Liever een groepsretraite? ( max 3 personen ) Kijk dan even naar de data die hieronder aangegeven staan.

Of neem contact met ons op.