• Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0031621510589

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

In Retraite

 

Press for english

Ervaren, inzichten ontvangen, je kern (her)vinden, leven vanuit je essentie, leven in vertrouwen, een manier vinden om angsten aan te kijken en rust vinden.

 

Zonder trucjes, zonder franje en zonder kadertjes. Met aandacht, door je een voorbeeld te laten zien en ruimte te maken voor jouw manier van ZIJN. Omdat wij denken in (veel) mogelijkheden.  

RELAXPERIENCE RETRAITE

 

Deze retraite is een combinatie van 'To Relax' en 'To Experience'.

 

In 'To Relax' kom je oprecht tot rust. Zie het maar als digitaal detoxen in de natuur!

 

In 'To Experience' krijg je verschillende inzichten. Je hervindt je kern en leert te leven vanuit jouw eigen essentie en in vol vertrouwen. Ook vind je manieren om anders tegen angsten aan te kijken waardoor je innerlijke rust zult ervaren.

'To experience' doen we zonder trucjes en zonder eindeloos mediteren. Kaders zijn afwezig en vervangen door oprechte aandacht. We laten je voorbeelden zien waardoor je ruimte kunt maken voor jouw manier van ZIJN.

Stilte retraite

Wil jij ook ervaren hoe het is om dichter bij jezelf te komen? Hoe het is om meer in contact te staan met je kern? Dat klinkt goed toch?! Relax... Een middagje aan het strand gaan liggen... een boekje lezen... mediteren... een yoga les...  Ook al heb je nooit iets (bewust) aan zelfontwikkeling, meditatie, yoga, mindfulness of andere ontspanningstechnieken gedaan. Iedereen is in staat om dichterbij zijn of haar eigen kern te komen.

 

In Retraite

Tijdelijk dichterbij je kern komen is geen kunst. Het vasthouden en er genoeg aandacht aan geven, lijkt voor vele mensen steeds meer een moeilijke opgave. Vandaar ook de stijging in burn outs, stress, het aantal scheidingen, (ongewild) eenzame mensen en mensen die obstakels ervaren in het verwezenlijken van hun kinderwens.

Op deze manier werken aan ‘naar je kern gaan’  brengt je een tijdelijke staat van blijheid en ontspanning. Dit werkt al helend, genezend en is fijn. Het mag ook vooral een aanmoediging zijn om op deze manier verder te werken aan jezelf. In retraite dus!

''Van overleven, naar beleven, naar leven,

naar opleven”

Tot rust komen

Het is nog mooier en fijner als je altijd in staat bent in contact te staan met je kern zonder angst voor herhaling van je problemen....  ‘’ Het lastige is dat je er wel aandacht aan moet schenken. Je bent niet zomaar in je kern. Het is een stappenplan. Laagje voor laagje. Je gaat dieper en dieper naar binnen. Maar als je het eenmaal doorgrond hebt voor jezelf, dan gaat het steeds gemakkelijker en zul je het ene inzicht na het andere mogen ontvangen.’’  In retraite dus!

Stilte

De verbinding met jezelf, terug naar je kern, is een weg van buiten naar binnen ofwel van je hoofd naar je hart. Door aandacht te schenken aan je ziel, je gedachten en aan je lichaam kom je tot het punt waarin je het kunt " door-LEVEN'' De inzichten die je vanuit je kern hebt mogen ontvangen en die je de ruimte kunt geven om ze toe te passen in je leven. Een zoektocht -verbinding maken met je eigen kern- is een weg waarbij je door de lagen van verandering en transformatie zal gaan.

Bezinning

Elke dag is er een laag in je leven die belangrijk is en die brengt je naar een andere laag in je bewustzijn. Wat in die laag kan, mag en aangepakt dient te worden, zal stap voor stap zichtbaar worden.

Zelfonderzoek

Kies je er voor om geen zelfonderzoek te doen, dan heb je kans dat het leven zich opstapelt en zul je uiteindelijk het gevoel hebben dat alles tegelijkertijd komt. Dit kan zomaar een begin zijn van een burn-out of van een probleem in verbinding met anderen (relatie).  Mogelijk herken je dit, en zit je nu thuis met een burn-out, met een relatieprobleem, twijfel je aan het werk wat je doet, lukt het maar niet om de ware tegen te komen of om zwanger te raken.  Dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat wij een aanvulling zijn op jouw proces. Ben je benieuwd naar de details, lees dan gerust verder.

1/22

“Niet voor even, maar voor de rest van je leven.''

 

 • De RETRAITE draait om een thema met een verdieping, dat thema kiezen we samen n.a.v. de vragenlijst die je hebt ingevuld bij de INTAKE. Dit thema staat centraal, is scherp en duidelijk. 
   

 • Er is een holistisch programma. Dit wil zeggen dat er naast activiteiten rondom jouw thema OOK aandacht is voor COACHING, leefstijl, BEWUSTWORDING, de OMGEVING, en verbinding met de NATUUR.
   

 • Het programma is van hoogstaand niveau met ervaren coaches die je een veilige, vertrouwde ruimte kunnen bieden om alles aan te gaan wat eventueel naar boven komt.
   

 • Naast de coach momenten is er voldoende ruimte voor stilte en zelfreflectie.
   

 • DUURZAAMHEID is als vanzelfsprekend, samen met het eten, een aanvulling op je programma. Zodat het programma - de focus van jouw verblijf - goed tot zijn recht komt.

De ultieme retraite locatie

Mogelijk heb jij TE veel van jezelf gegeven, zit je in een ongelijkwaardige relatie, ben je eenzaam, wil je tot rust komen, heb je een burn out, ben je depressief, heb je veel stress, vraag je je af waarom je zo ongelukkig bent of weet je niet goed wie je bent of wie je wilt zijn …..

Retraite

Breng de rust terug in je leven. 

Neem even afstand

- digi detox

- meditatie

- coaching

-magische plek

 

bewust omgaan met energie, gevoelens en intuïtie

 

meer aandacht hebben voor jou, door te werken met kleine groepjes of individueel

 

gezonde voeding verzorgen ( zonder extreme vermijding van voedsel )

 

gebruik maken van de natuur en al haar schoonheden

 

werken met de kracht van stilte


ons richten op de intentie met de focus op en oog voor jouw proces.

 

 

Hoe werkt het?

Als je de RELAXPERIENCE gaat ervaren, dan zul je merken dat wij het ‘’anders’’ doen dan andere retraite organisaties. Wij richten ons niet op de luxe en uitstapjes. Wij richten ons en de retraite op jou. Functioneel comfort daarentegen vinden wij wel belangrijk.  Wij willen DE ideale omstandigheden bieden waarmee het hoogst haalbare resultaat voor jou te behalen is en waarin we;


Een dagelijkse stille wandeling, een moment van reflectie en (stille en geleide) meditaties in de natuur.
 

Een dagelijkse Universal Energy TREEtment (in samenwerking met onze enorme en mooie Ficus boom) die zich richt op het herstellen van je energiebalans.
 

Een energieopstelling (de DEAL-methode; in "gesprek" met je innerlijke rollen zoals de criticus, de pleaser, de dictator, enz.)

 

Dagelijkse sessies van (groeps) coaching gericht op jouw uitdagingen. Wij kijken met je mee naar je gedrag, je patronen, je overlevingsstrategieën en belemmerende gedachten die je in de situatie hebben gebracht die je niet langer in je leven wilt. Dan kijken we hoe je een SHIFT kunt maken, een verandering.


Rust momenten om de coaching te laten inzinken en om oefeningen en opdrachten zelf en in stilte vorm te geven.

Het Retraite programma

Welke retraite je ook kiest, in de basis is het programma hetzelfde. De intensiteit, de duur en het aantal coachsessies verschilt per gekozen retraite. De inhoud word mede bepaald door jouw inbreng, problemen en/of uitdagingen.


Tijdens je retraite is er voornamelijk ruimte en rust, digitale detox, wandelen en coaching. Het programma is volledig afgestemd op jouw behoeften en eventueel die van je medecursisten. Wij bieden de mogelijkheid om jezelf in stilte te confronteren. Je neemt deel aan ons leven, waarin we een inspiratie zijn voor het veranderen van je leven.

 

Vaste componenten van het programma zijn:

 

10 dagen

10 DAGEN LANG verblijf bij ons op Tenerife waarin je inspiratie en inzichten krijgt waar je mee aan de slag kunt om bewust om te gaan met de keuzes in je leven. Je energie, gevoelens en intuïtie komen op nummer één te staan, waarbij wij je tools bieden om het thuis, na je verblijf bij ons, OOK toe te passen. 

€ 1290,-

5 dagen

Een verblijf van 5 DAGEN op Tenerife dat je helpt om snel, doeltreffende stappen te zetten met jezelf. In een (mentaal) intensief programma bieden we je alle tools en inzichten die je nodig hebt op dit moment. 

De combinatie met de rust, de ruimte en de natuur zullen ervoor zorgen dat jij vol inspiratie terug naar huis gaat.

€ 990,-

Goed om te weten!

* Onze maaltijden, die we graag met je delen, maken we zelf. Omdat wij er van overtuigd zijn dat we jou een lekkere en voedzame maaltijd kunnen presenteren. Heb je specifieke wensen, laat het ons weten en wij kijken hoe en of we deze wensen kunnen inpassen. 
- Groeps-retraites zijn 10 dagen.
- Bij een gedeelde kamer krijg je 15% korting.

Alle benoemde prijzen zijn inclusief; luchthaven transfer (vanaf Tenerife Airport Noord), drie maaltijden per dag, koffie, thee, sappen en water.

 

Resultaat;

Na je retraite bij Free Canari zul je veel meer vrede ervaren in je lichaam en je energie. Bovendien heb je een koffer met praktische hulpmiddelen ontvangen om met nieuwe moed aan de slag te gaan.

 

Natuurlijk bieden we opties voor een nazorg traject als je dat wilt. Zodat je kunt blijven bouwen op de basis die met en bij ons is gelegd en je zo de kans op een terugval beperkt.