• Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Lindsay en Willian Kirchner
Telefoon nummer: 0031621510589

Camino Los Alamos 8, Finca Los Alamos. 38292 Tegueste, Santa Cruz de Tenerife

freecanaricoaching@gmail.com
 


 

Hallo geïnteresseerde,

Via deze weg delen wij met jullie onze plannen met betrekking tot een samenwerking. Je bevind je op een verborgen pagina, en jij hebt deze link via een van ons ontvangen. De inhoud is dan ook beschikbaar gesteld voor jou, en niet voor anderen. Ga hier netjes mee om aub.

 

Nu je dan toch hier bent kijk rustig ook eens rond op de website en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

 

Over ons, ons plan, ons doel, onze missie

 

Wij, Willan en ik zijn 2 jaar geleden verhuisd naar Tenerife. Wij hadden (net als jij ) een droom. Een droom om ons leven ‘’ anders’’ te gaan laten zijn. Wij zijn in het diepe gesprongen en hebben alles in NL verkocht, om op zoek te gaan naar onze droom plek. Na een paar maanden gezocht te hebben kwam een plek die wij al eens eerder bekeken hadden vrij, en dit was een plek die we na één keer gezien te hebben al meteen ons verliefd had gemaakt.

Een stuk land van 120.000m2 wat werd gebruikt in het verleden voor het houden van paarden en later als bike park. Het terrein heeft 650m2 officele ( op papier geregistreerde)  bebouwing staan. In de Finca, die meer dan 100 jaar oud is wonen wij.  En de andere gebouwen zijn nog gedeeltelijk vrij.

In al deze 100 jaar, is hier nog nooit elektriciteit geweest. Wij hebben deze laten aanleggen, net zoals we ook een nieuwe pomp hebben laten aanleggen die er voor zorgt dat we stromend water hebben boven op de berg.

In onze ideale situatie leven en werken wij op een plek (check) en bieden wij retraites aan, aan mensen die verandering in hun leven in gang willen zetten. In de meest ideale situatie doen wij dit zo’n 10 dagen per maand ( gemiddeld) In deze 10 dagen gaan we zeer intensief met mensen aan de slag. Deze mensen krijgen coaching waarbij ze een methodiek aangeleerd krijgen waardoor ze zelf in staat zijn structurele veranderingen te verwezenlijken in hun leven. Wij geven ze de tools, en daar mogen ze zelf mee aan de slag. En wat is er dan beter, om dat te doen op een plek midden in de natuur, onder de zon, in de stilte.  De stilte kan heel confronterend zijn, en tegelijkertijd zal het je helpen om dichterbij jezelf te komen.

Onze ideale gast/klant is bereid om in zichzelf te investeren. De ideale klant heeft al ervaren dat het huidige leven hem of haar niet past. Hij of zij, is iemand die geneigd is veel te geven aan een ander, een beetje bang is om een keuze te maken voor zichzelf. Deze klant heeft mogelijk al ondersteuning mogen ervaren van therapeuten, en alternatieve geneeswijze/zienswijze. Onze klant voelt zich wel aangetrokken tot een stukje spiritualiteit, maar het is ook iemand die met beide benen op de grond staat.

In de meest ideale situatie knallen wij dus 10 dagen lang met onze retraite gasten ( max 6 personen) gasten draaien gedeeltelijk mee met ons in het gezin, wij koken voor ze, bieden evt een excursie aan, en krijgen iedere dag een x aantal uren coaching. ( 5-10 of 15 sessies per verblijf) Deze dagen hebben de gasten de mogelijkheid om te wandelen, in de zon te liggen, en vooral gewoon te zijn.... Eens een boekje lezen, een muziekje luisteren, maar ook even afgesloten zijn van social media, telefoons, laptops.. Oftewel een digital detox. Echt even ‘’me time ‘’

De rest van de maand, zijn wij bezig met marketing, airbnb verhuur van de lotus Yurts, en besteden wij energie en aandacht aan het samen zijn met ons gezin. Wij hebben geen ambitie om stinkendrijk te worden. Wij leven graag een leven waarin alles in balans is. Zowel het geven en nemen tussen ons en de gasten, als genieten- hard werken en tijd voor elkaar.

 

In de meest ideale situatie is er dus een balans in privé en werk, en is er tijd en geld om energie te steken in het bouwen van een mooiere locatie. Wat we tot nu toe hebben gerealiseerd is al mooi, maar vergt onderhoud, en het kan natuurlijk altijd mooier, en comfortabeler.

 

 

Over onze ideale samenwerking 

Onze ideale samenwerkingspartner / huurder is iemand die op de 1e plaats de wauw factor voelt bij het zien van onze locatie. Het is een absolute vereiste dat je hier, op onze plek, meteen het gevoel hebt dat je hier wilt zijn en blijven. 


Daarnaast voel je direct een innerlijke JA bij onze kernwaarden: rust, ruimte, vrijheid in verbinding met de natuur en met respect voor de natuur om ons heen.


Je bent bereid om energetisch en financieel te investeren in je eigen plek op ons terrein. Je eigen plek op ons terrein kan in verschillende varianten vorm krijgen en jij voelt je enthousiast bij 1 van de volgende opties:

  1. Je schaft zelf een eenvoudige tent aan en deze zet je neer op een mooie plek op ons terrein. Daarbij maak je gebruik van de gezamenlijke faciliteiten zoals keuken, badkamer, stromend water en elektriciteit;

  2. Zoals bij 1. maar dan zonder de gezamenlijke faciliteiten omdat je de wens hebt om helemaal off grid te wonen en leven. Dat accepteren wij en vooral ook, dat respecteren wij en daarom willen we je die mogelijkheid zeker bieden;

  3. Er zijn op ons terrein 3 gebouwen / plekken die formeel zijn voorzien van een bouw-/ woonbestemming. Eén plek is een behoorlijk grote voormalige betonnen watercontainer ( J ) waarin of waarop bijvoorbeeld een Tiny house zo kunnen worden gebouwd. Voordeel van deze plek is dat eventueel elektriciteit en stromend water bij de hand zijn en vrij eenvoudig naar deze plek te leiden zijn. De 2e plek is een blok van 5 stallen die veel liefde en aandacht nodig hebben. Hier dient dus tijd, energie en geld  in geïnvesteerd te worden. Voordeel van deze plek is dat deze vrij dicht ligt bij de gezamenlijke voorzieningen en plek biedt om tijdelijk, i.v.m. de verbouwing, als onderkomen te dienen. Het rooien of kappen van een aantal bomen zal een perfect uitzicht geven om de schitterende vallei voor je deur. De 3e locatie is een woning in een ander voormalig stallencomplex. Deze woning wordt nu gebruikt als gezamenlijke keuken- / badkamer ( stromend warm water wordt aan gewerkt nog ) en leefruimte voor onze gasten die in de Lotus Yurts verblijven.

Afspraken over je huurvergoeding zijn afhankelijk van je keuzes en wensen.

Onze ideale samenwerkingspartner / huurder is dus bereid om zelf, op 1 van deze plekken op ons land, te investeren in woonruimte. Hiervoor in ruil bieden we een langdurig huurcontract. Klusvaardigheid is daarbij wel zeer welkom want afhankelijk zijn van lokale vaklui .. dat wil je liever niet gezien hun afspraak vastheid. ( of je hebt zelf een budget/vrienden/middelen)


Daarnaast heb je feeling bij het verbouwen van je eigen voedsel, fruitteelt en het mee onderhouden van al het groen om ons heen. Heb je ambities om een camping / glamping  (mee) op zetten en heb je kookvaardigheden ( vegan is hot ) dan juichen we je nog harder toe.

Wij zelf organiseren op deze plek retraites, naast de Airbnb verhuur van de Lotus Yurts. Voor de onderlinge samenwerking zien wij dan ook enig niveau van bewustzijn of de bereidheid tot bewustwording als een voorwaarde.

 

Stappen zetten voor een ander, droomleven, is stappen zetten in je avontuurzone en daar kom je jezelf tegen. Dat is niet erg; het is alleen wel fijn als je op dit vlak al stappen heb gezet qua bewustwording. Wij werken met zowel spirituele als mentale methodieken en werken bovenal met de pootjes in de aarde. Er is bij dan ons ook serieus behoefte aan een samenwerking / verbinding waarbij een inhoudelijk goed gesprek, dat verder gaat dan de rimpels aan de oppervlakte, mogelijk is. 

Je bent tenslotte zelfstandig, ondernemend en niet bang om de wirwar aan formaliteiten en bureaucratie op Tenerife aan te te gaan en vooral te leren wat hier het meest nodig is: het hebben van geduld ;)
Bovenal  ben je helemaal bereid om er, net als wij, vol voor te gaan met de allerhoogste intentie om van jou droomplek een succes te maken. Als vanzelfsprekend!

Na het lezen nog steeds interesse?