top of page

Toekomst vrijheid

Ken je human design? Heb jij ook een weerstand tegen al de complot theorieën? In deze podcast ga ik je in een vogel vlucht meenemen in de laatste ontwikkelingen. Ik heb de laatste tijd veel gelezen, geluisterd en bekeken.

Ik heb lang nagedacht over wat ik wel en niet wilde delen hierover. Want waar moet ik beginnen? En toch, dit is een begin....

Als jij iemand bent, die serieuze interesse heeft in de mensheid, in wie wij zijn, wie jij bent.. maar ook wat er nu aan het veranderen is. Gewoon op een hele aardse begrijpbare manier...luister dan deze podcast.

Want in deze podcast ga ik je wat vertellen over de click, over het decor wat aan het veranderen is en hoe de samenleving gaat veranderen.


Ik sprak als coach in de laatste jaren zo'n 2400 mensen. Ik heb DE waarheid niet in pacht, maar ik heb wel een visie en die deel ik graag. Ik hoop dat het jou ook een stukje verder brengt op jouw pad ;)


Wil je deze podcast beluisteren? Laat het me even weten, want hij is nog niet openbaar beschikbaar. Ik stuur hem graag per mail naar je toe!


Liefs, x

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page